Do -29% popusta na vse detox programe s kodo JF20
0

FAQ

Juices & Detox

Kaj pravzaprav pomeni "razstrupljanje" in kako vpliva na moje telo?

Detox je proces čiščenja in obnavljanja telesa. Naši sokovi in ​​obroki za razstrupljanje so zasnovani tako, da pomagajo telesu pri izločanju toksinov in spodbujajo optimalno zdravje. Poleg tega lahko razstrupljanje izboljša energijo, osredotočenost in splošno dobro počutje.

Sokove pijete od 1 do 5, kot je navedeno na steklenicah. 5 sokov vsak dan. Vsak sok nadomesti en obrok. Zajtrk, malica, kosilo, malica in večerja. Pijte jih v presledkih 2-3 ur. Pomembno je, da vmes spijete veliko vode. Trde hrane se sploh ne uživa, in če čutite neznosno lakoto, pogumno pojejte jabolko/korenček ali pest mandljev. Sokovi so hladno pasterizirani in ob prevzemu shranjeni v hladilniku, kjer imajo rok trajanja 45+ dni.

Program 500 ml je za 100% postenje brez goste hrane, medtem ko ste na programu, pijete samo sokove in vodo. Program 250ml je bolj namenjen prehranskemu dopolnilu.

Priporočamo, da razstrupljanje izvajate od 3 do 7 dni, odvisno od vaših potreb in izkušenj. Pogostost razstrupljanja je lahko različna, vendar se na splošno veliko naših strank razstruplja vsake 3 do 4 mesece.

Med razstrupljanjem priporočamo konzumacijo naših sokov in obrokov, kot in veliko vode. Izbjegavaj alkohol, kofein, sladkor in predelano hrano, kako bi bil detox učinkovitejši.

Možni neželeni učinki vključujejo glavobol, utrujenost in prebavne spremembe. Te simptome je mogoče ublažiti s povečanim vnosom vode in počitkom.

Uspešno razstrupljanje pogosto povzroči več energije, boljšo osredotočenost in splošno boljše počutje. Poleg tega veliko strank poroča o izboljšani prebavi in ​​koži.

Detox programi so namenjeni predvsem čiščenju in obnovi telesa. Vendar pa veliko naših strank poroča o izgubi teže. Zakaj? Ker pridete v kalorični deficit, ko gosto hrano nadomestite z našimi sokovi. Toda zgodba vsakega človeka je edinstvena, zato ne moremo zagotoviti izgube teže za vse.

Če vaš cilj ni le osvežitev telesa, temveč tudi izguba nekaj kilogramov, priporočamo naše tridnevne programe 500 ml (Eternal/Majestic). V treh dneh dobite 15 stekleničk polnih zdravja in vitalnosti.

Hujšanje je individualno in se razlikuje od osebe do osebe. Čeprav ne moremo ničesar zagotoviti, se veliko strank javi z odličnimi rezultati.

Med nosečnostjo ne priporočamo izvajanja razstrupljanja, lahko pa sokove uživate kot prehransko dopolnilo.

Shooterji so zgoščeni sokovi, ki služijo kot hiter in učinkovit način za vnos ključnih hranil. Idealne so za začetek dneva ali kot dvig energije čez dan.

Vsak sok Juicefast vsebuje vsaj 1,5 kg hladno stiskanega sadja in zelenjave.

Podrobne podatke o hranilni vrednosti sokov in jedi najdete na posameznem izdelku v spletni trgovini ali na deklaracijah izdelkov.

Sokove po prejemu hranite v navadnem hladilniku. Njihov rok uporabe je 45+ dni, po odprtju izdelka pa je rok uporabnosti 2 dni.

Zdravi obroki

Kako dolgo lahko hranim Juicefast obroke in kako jih pravilno shraniti?

Obroke Juicefast lahko shranite v hladilniku do 10+ dni zahvaljujoč naši HPP tehnologiji, ki zagotavlja dolgotrajno svežino. Po odprtju je obrok najbolje zaužiti v 2 dneh.

Naši obroki so oblikovani tako, da so čim bolj priročni. Obroke pogrevajte v mikrovalovni pečici 2 minuti (brez odstranjevanja zaščitne folije) ali v ponvi 3 do 5 minut. Navodila za pripravo so na embalaži vsakega obroka.

Juicefast obroki lahko popolnoma nadomestijo vaše dnevne obroke – so prehransko uravnoteženi in skrbno zasnovani, da zagotovijo vsa bistvena hranila, vitamine in minerale, ki jih potrebujete čez dan.

Rezultati se lahko razlikujejo od osebe do osebe, vendar veliko naših strank poroča o pozitivnih spremembah v energiji, osredotočenosti in splošnem počutju že po prvem tednu rednega uživanja.

Zdrave obroke ob prejemu shranjujte v običajnem hladilniku, njihov rok uporabe je 10+ dni.

Dostava in naročila

Kam dostavljate?

Trenutno dostavljamo na Hrvaško in v Slovenijo, načrtujemo pa tudi širitev v druge države EU. Upoštevajte, da ne pošiljamo na poštne predale, naslove APO ali FPO.

Če naročilo še ni odposlano, nam pišite na hi@juicefast.com s pravilnimi podatki. Če je že odposlan, priporočamo, da se čim prej obrnete na prevoznika.

Paketi so odposlani isti ali naslednji delovni dan po naročilu in običajno prispejo v 3-5 delovnih dneh. Pošiljke lahko spremljate na strani vašega računa.

Če želite spremeniti ali preklicati že oddano naročilo, nas čim prej kontaktirajte na hi@juicefast.com. Če je naročilo že odpremljeno, spremembe niso možne.

Da, naročilo lahko kadar koli preskočite iz svojega računa. Za upravljanje prihajajočih naročil izberite »Naročnine«.

Ne, popusti se ne seštevajo.

Pišite nam na hi@juicefast.com in vključite fotografije najbolj oddaljene škatle in vseh elementov v vrsti, z imeni izdelkov obrnjenimi navzgor.

Preverite mapo z neželeno pošto ali nas kontaktirajte hi@juicefast.com z naslovom za pošiljanje, datumom nakupa in zadnjimi 4 številkami kartice, ki se uporablja za iskanje in potrditev računa/naročila.

Če naročilo ne prispe v 3-5 delovnih dneh, nas kontaktirajte na hi@juicefast.comNaredili bomo vse, da rešimo težavo.

Dostavo izvaja dostavna služba GLS ob delavnikih od torka do petka, od 8. do 16. ure. V opombo ob naročilu lahko napišete želeni dan dostave, mi pa se bomo potrudili, da ga spoštujemo, vendar ne moremo ničesar zagotoviti.

Več

Ali imate fizično trgovino ali možnost osebnega prevzema?

Vsa naročila potekajo preko naše spletne trgovine. Lahko pa ob naročilu izbirate med dostavo ali osebnim prevzemom. Če se odločite za osebni prevzem paketa, ga lahko prevzamete na naslovu – Ulica Ivane Brlić Mažuranić 7. Kontaktirali vas bomo dan preden bo paket pripravljen za prevzem. Ob naročilu lahko med opombe zapišete tudi želeni čas prevzema.

Datum UPORABNO DO boste našli na naših pokrovčkih steklenic. Če se zgodi, da je datum potekel, plastenko ustrezno zavrzite. Zlijte sok v odtok in reciklirajte steklenico.

Smo na: Instagramu, Facebooku in TikToku.

Podrobne podatke o hranilni vrednosti sokov in jedi najdete na posameznem izdelku v spletni trgovini ali na deklaracijah izdelkov.

Da, nudimo takšne storitve. Za podrobnosti in dodatne informacije nas lahko kontaktirate preko e-pošte na hi@juicefast.com. Opomba: Brezplačno prehransko svetovanje je trenutno na voljo samo v angleškem, hrvaškem in slovenskem jeziku.

Pišite nam na hi@juicefast.com