Do -29% popusta na vse detox programe s kodo JF20
0

Shooteri na imuniteto

Vaš celoletni zaveznik v boju proti alergijam in virusom, vsebuje koncentriran vitamin C, ki dvigne vašo imunost na višjo raven. Ne samo, da vas ščiti v hladnejših mesecih, ampak je tudi ključnega pomena za ohranjanje imunske moči spomladi, zaradi česar je nepogrešljiv dodatek k vaši vsakodnevni zdravstveni rutini.
Prihranite do -9%
Izberite svoj idealen detox:

11.40 81.90 

Prihranite do -9%
.

100% varen nakup

Ekspresna dostava v 72 urah

30-dnevna garancija vračila denarja

Porabljena darila nad 70 €

PREIZKUSITE BREZ TVEGANJA

Paketi se pošiljajo isti ali naslednji delovni dan po naročilu in običajno prispejo v roku 3-5 delovnih dni. Pošiljke lahko spremljate na svojem profilu na naši spletni strani.

Sestavine shooterja: ingver, limona

DOBRO JE VEDETI

1,5 kg svežega sadja in zelenjave v enem soku

Brez dodatkov, konzervansov in dodanega sladkorja

Pripravljen s strani priznanih nutricionistov

PREIZKUSITE BREZ TVEGANJA

Paketi se pošiljajo isti ali naslednji delovni dan po naročilu in običajno prispejo v roku 3-5 delovnih dni. Pošiljke lahko spremljate na svojem profilu na naši spletni strani.

Shooterji so koncentrirani sokovi, ki služijo kot hiter in učinkovit način vnosa ključnih hranil. Idealni so za začetek dneva ali kot vir energije čez dan.

Po prejemu shranite shooterje v običen hladilnik. Rok uporabnosti je 45+ dni, po odprtju pa je rok uporabnosti izdelka 2 dni.

Standardna dostava je brezplačna ob nakupu nad 70€.

Paketi se pošljejo isti ali naslednji delovni dan od naročila in prispejo v roku 3 delovnih dni. Pošiljke lahko spremljate na naši spletni strani na vašem računu.

Zaupamo v rezultate, zato vam v primeru, da iz kateregakoli razloga niste zadovoljni z vašo izkušnjo detoksikacije, nudimo 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Še vedno niste prepričani, kateri paket je za vas? Kontaktiraj nas!
Naša ekipa bo odgovorila na vsa vaša vprašanja.

Prihranite do -9%

Sastojci shootera

Ingver

Ingver

Limona

Limona

Komu so Juicefast shooteri namenjeni...

Narejeni so samo iz svežih in najbolj hranljivih sestavin, ki so skrbno izbrane, da zagotovijo največjo korist vašemu zdravju.

Njihov namen je zagotoviti koncentriran odmerek hranil za krepitev imunosti v samo enem hitrem in enostavnem odmerku.

Naši sokovi za krepitev imunskega sistema so obvezen dodatek k vaši dnevni rutini. Ne glede na to, ali ste športnik, poklicni delavec ali samo nekdo, ki se želi v svojem telesu počutiti kar najbolje. Po 1 strelcu bo imel enako energijo kot po 1 kavi.

Prednosti
Juicefast Shootera

Strelci so izdelani s pomočjo hidravlične stiskalnice. Ta postopek pomaga ohraniti največjo količino hranil, vitaminov in encimov, prisotnih v sestavinah, kar povzroči visoko koncentriran sok, bogat s hranili.

FAQ

Kaj so strelci in čemu so namenjeni?

Shooterji so zgoščeni sokovi, ki služijo kot hiter in učinkovit način za vnos ključnih hranil. Idealne so za začetek dneva ali kot dvig energije čez dan.

Sokove po prejemu hranite v navadnem hladilniku. Njihov rok uporabe je 45+ dni, po odprtju izdelka pa je rok uporabnosti 2 dni.

Trenutno dostavljamo u Hrvatsku i Sloveniju, a planiramo proširiti i na druge zemlje EU. Imajte na umu da ne šaljemo na poštanske pretince, APO ili FPO adrese.

Podrobne podatke o hranilni vrednosti sokov in jedi najdete na posameznem izdelku v spletni trgovini ali na deklaracijah izdelkov.

Pišite nam na hi@juicefast.com

Mnenja uporabnikov