Do -29% popusta na vse detox programe s kodo JF20
0

Superfood Powder

Superhrana v prahu je močna mešanica zelenega ječmena, zelene pšenice in spiruline. Vsaka od teh rastlin vsebuje obilico vitaminov, mineralov in antioksidantov. Zeleni ječmen in zelena pšenica sta znana po visoki vsebnosti klorofila. Spirulina, vrsta alge, pa zagotavlja obilico beljakovin in esencialnih maščobnih kislin. Superfood prah predstavlja koncentrirani odmerek hranil, ki podpirajo splošno zdravje in vitalnost.
Izberite svoj idealen detox:

196.00 

100% varen nakup

Ekspresna dostava v 72 urah

30-dnevna garancija vračila denarja

Porabljena darila nad 70 €

PREIZKUSITE BREZ TVEGANJA

Paketi se pošiljajo isti ali naslednji delovni dan po naročilu in običajno prispejo v roku 3-5 delovnih dni. Pošiljke lahko spremljate na svojem profilu na naši spletni strani.

Zeleni ječmen: je bogat s klorofilom, znanim po svojih alkalizirajočih lastnostih, ki pomagajo nevtralizirati kislost v telesu. Klorofil spodbuja tudi razstrupljanje krvnega obtoka in notranjih organov, zato je zeleni ječmen izjemen zaveznik v boju proti prostim radikalom.

Zelena pšenica: Podobno kot zeleni ječmen je tudi zelena pšenica bogata s klorofilom in vitalnimi encimi, ki spodbujajo razstrupljanje. Zelena pšenica je bogata tudi z vitamini A, C, E in celotno skupino vitaminov B, ki podpirajo imunski sistem in prispevajo k občutku energije in vitalnosti.

Spirulina: Ta modro-zelena alga je sama po sebi superhrana. Spirulina ima visoko vsebnost beljakovin in esencialnih maščobnih kislin, bogata pa je tudi s fikocianinom, pigmentom, ki pomaga pri razstrupljanju našega organizma. Poleg tega je spirulina vir visoko vrednih hranil, ki podpirajo zdravje kože, ji dajejo lesk in elastičnost.

Uporaba: 10 gramov prahu dodajte sadnemu smutiju, jogurtu, kosmičem ali soku ali dvakrat na dan zmešajte 5 gramov prahu s toplo vodo in pijte med obroki.

DOBRO JE ZNATI

1,5 kg svežega sadja in zelenjave v enem soku

Brez dodatkov, konzervansov in dodanega sladkorja

Pripravljen s strani priznanih nutricionistov

PREIZKUSITE BREZ TVEGANJA

Paketi se pošiljajo isti ali naslednji delovni dan po naročilu in običajno prispejo v roku 3-5 delovnih dni. Pošiljke lahko spremljate na svojem profilu na naši spletni strani.

Standardna dostava je brezplačna ob nakupu nad 70€.

Paketi se pošljejo isti ali naslednji delovni dan od naročila in prispejo v roku 3 delovnih dni. Pošiljke lahko spremljate na naši spletni strani na vašem računu.

Zaupamo v rezultate, zato vam v primeru, da iz kateregakoli razloga niste zadovoljni z vašo izkušnjo detoksikacije, nudimo 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Še vedno niste prepričani, kateri paket je za vas? Kontaktiraj nas!
Naša ekipa bo odgovorila na vsa vaša vprašanja.

Superfood
je za vas, če...

  • Obilje hranilnih snovi: bogat z vitamini A, C, E, K, celotno skupino vitaminov B, kalcijem, magnezijem, železom in aminokislinami
  • Podpora imunskemu sistemu: antioksidanti in vitamini pomagajo krepiti imunski sistem
  • Energija in vitalnost: Pomaga naravno povečati energijo brez uporabe poživil
  • Razstrupljanje: klorofil v zelenem ječmenu in ​​zeleni pšenici,i ter fikocianin v spirulini pomagajo pri razstrupljanju telesa
  • Zdravje prebave: visoka vsebnost vlaknin podpira prebavni sistem
  • Zdravje kože: bistvena hranila prispevajo k teksturi in elastičnosti kože

Zamislite, da imate popoln nadzor nad svojim telesom...

Dodajte 10 gramov prahu v sadni smoothie, jogurt, kosmiče ali sok ali dvakrat na dan zmešajte 5 gramov prahu s toplo vodo in pijte med obroki.
Zeolite prašek

4.1kg

Povprečna izguba teže v 5 dneh: 4,1 kg

92%

Udeleženci so poročali, da se počutijo veliko bolje in srečnejše

88%

Uporabniki priporočajo družini, prijateljem in znancem

Znanstvena študija

Rezultati študije, v kateri je sodelovalo 30 ljudi po 5 dneh detoksa z Juicefast sokovi: