Do -29% popusta na vse detox programe s kodo JF20
0

Kazalo

Sorodne vsebine

Juicefast Detox Programi

Gumb za ponastavitev vašega telesa.

Načrti prehrane

Celodnevna prehrana za vse vaše cilje.

Energija v gibanju

Majhne steklenice - veliki rezultati

Zdravi obroki

Hitra hrana, a ne nezdrava hrana.

Ne kaj novega, nekaj okusnega!

Lani smo v Juicefast katalog zdravih izdelkov dodali tudi naše zdrave obroke. Poslušali smo, opazovali in zbirali vaše komentarje, povratne informacije in želje. Vsak odziv, vsak predlog je postal dragocena sestavina, ki smo jo skrbno vključevali v naše recepte. Napočil je čas, da izpolnimo vaše želje in vam zagotovimo obroke, ki ste si jih želeli!

V zadnjih nekaj mesecih smo delali na novih receptih in smo pripravljeni predstaviti novosti. Z vašo pomočjo smo ustvarili obroke in sokove, ki bodo navdušili vsak okus in spodbudili spremembe prehranskih navad na bolje! Juicefast obroki so spremenili recepturo in so prava osvežitev. Lahko se pohvalimo, da smo kakovost obrokov dvignili na raven vrhunske restavracije.

In kateri so ti novi okusni obroki, ki ste jih iskali?

V kategoriji VEGE imamo nove obroke z žar sirom in en sladek obrok – VEGE CRUMBLE s mareličnim džemom in vanilijo. Izrazili ste željo po nečem sladkem, in komaj smo čakali!

Jedi na osnovi RASTLINSKEGA IZVORA so odlična možnost za vse VEGANE in tiste, ki šele nameravate postati ali preprosto želite vključiti več rastlinskih živil v svojo prehrano.

Zelenjavni CHILI z basmati rižem, aromatični BUČNI RIŽOTO s šetrajem, KARI s krompirjem in timijanom ali TESTENINE s sadjem in sezamovim oljem so nove jedi v naši rastlinski kuhinji.

Fitnes obroki so bolj ustvarjalni in okusni kot kdaj koli prej. Recepte smo oblikovali glede na vaše preference, in večina se je odločila za piščanca.

Od zdaj naprej lahko uživate v BRUSNIČNI PIŠČANCI z basmati rižem, ZELENJAVSKI PIŠČANCI z bulgurjem, RIZIBIZI PIŠČANCI, PIŠČANČJEM PAPRIKAŠU in GOLAŽU z žličniki.

V kategoriji PROTEIN PLUS ponujamo SZECHUAN PIŠČANCA s špageti, MEHIŠKEGA PIŠČANCA z basmati rižem in lečo, TANDOORI PIŠČANCA, PIŠČANČJE KROFKE s krompirjevim pirejem in nekaj popolnoma drugega in domačega – KONFI REBRA s pečenim krompirjem in zeljem!

Poleg spremembe recepture jedi smo spremenili tudi pakete z obroki. Poleg standardnega PAKETA ZA PISARNO z novimi jedmi smo oblikovali tudi nove pakete za HUJŠANJE za NJEGA in ZANJO, pakete za vzdrževanje kondicije in pakete za ohranjanje mišic. Vse v kalorično prilagojenih vrednostih za NJEGA in ZANJO. Poleg prehranskih sprememb so naši zdravi Juicefast obroki oblečeni v novo preobleko – ker je spreminjanje cele garderobe normalna stvar po Juicefast transformaciji.

Kaj je novega pri sokovih?

Vemo, da obožujete naše sokove in da vam njihovi okusi nikoli ne morejo postati dolgočasni.

Vnesli smo minimalne spremembe v sestavo, vendar smo modernizirali tehnologijo in procese proizvodnje, kar jih je naredilo še bolj okusne in hranilno močne. Še naprej smo zvesti tehnologiji HPP, ki ohranja naše sokove sveže. Obdelava pod visokim tlakom (HPP) je naravna metoda, pri kateri se sadje in zelenjava obdelujeta pod zelo visokim pritiskom – brez uporabe toplote. Uporaba te metode omogoča soku, da ohrani kakovost in hranilne snovi, za razliko od toplotne pasterizacije, ki je zasnovana za “ubijanje” bakterij in podaljšanje roka trajanja izdelka. S tem se spreminjajo encimi sadja in zelenjave, vitamini in minerali – kar pomeni, da je sok, obdelan s pasterizacijo, manj svež in manj hranilen.

Naši sokovi so spremenili tudi embalažo, s čimer so vse naše steklenice postale okolju prijazne. Izdelane so iz 75% recikliranega plastike brez BPA in 25% popolnoma razgradljive bio plastike. Odlično, kajne?

Vabimo vas, da preizkusite naše nove zdrave obroke in nam sporočite svoje vtise. Vedno se veselimo vaših konstruktivnih kritik, želja in pohval! Vaše povratne informacije nam pomagajo, da se bolje prilagajamo vam, da naši izdelki popolnoma zadovoljijo vaše želje in potrebe. Poleg novih obrokov pripravljamo še več presenečenj, ki vas bodo kmalu navdušila! Spremljajte naša družbena omrežja, da ostanete v toku.

Ostanite sveži!