Pripravite svoje telo za odhod na plažo s kodo POLETJE25 za 25 % popusta + brezplačen priročnik za detox in 30 dnevno preobrazbo
0

Politika vračila in preklica naročil

Naša misija je zagotoviti izdelke in storitve najvišje kakovosti, zato če niste zadovoljni z ničemer, želimo slišati o tem. Vaše povratne informacije so naš vodnik k temu, da postanemo najboljša različica sebe.

Politika vračila Juicefast je preprosta. V primeru napačne, nepopolne ali poškodovane pošiljke je potrebno zagotoviti fotografijo. Za obdelavo vračila ali dogovor o novi dostavi je potrebna dokumentacija. Če je res naša napaka, bomo z veseljem zamenjali izdelke brez dodatnih stroškov za vas.

Ker gre za prehrambene izdelke, morajo zahtevki za vračilo ali zamenjavo biti poslani službi za stranke v roku 3 dni od prejema pošiljke.

Zagotavljamo svežino: Če niste zadovoljni z okusom kupljenih izdelkov, se obrnite na našo službo za stranke v roku 3 dni od prejema pošiljke s podrobnostmi. Glede na vaše povratne informacije bomo pritožbo obdelali čim hitreje.

Preklici: Zahtevki za preklic naročil morajo biti sporočeni službi za stranke v roku 24 ur, da se spremembe posredujejo našim skladiščem. V primeru preklica izven 24-urnega obdobja ne moremo zagotoviti preklica naročila ali izdaje popolnega povračila denarja.