Do -29% popusta na vse detox programe s kodo JF20
0

Trajnost v vsaki kapljici in vsakem grižljaju

Pri Juicefastu trajnost ni sekundarni cilj – je v samem središču poslovanja.

Zavedamo se pomena ohranjanja planeta in virov, zato smo zavezani inovacijam, ki zmanjšujejo naš ekološki odtis.

Čista sončna energija

Eden najvidnejših vidikov našega trajnostnega poslovanja je odločitev za uporabo 100 % obnovljive energije v proizvodnem procesu. Stroji za hladno stiskanje zdaj delujejo na sončno energijo, zaradi česar smo “najbolj zeleni” proizvajalec v sektorju.

Inovacija-kroz-godine-Juicefast

Inovativnost skozi leta

Od leta 2019 je naš proizvodni proces doživel številne spremembe. Nenehno se vzpenjamo po lestvici trajnosti. Cilj vsake novosti, ki jo uvedemo, ni samo izboljšati kakovost naših izdelkov, ampak tudi zmanjšati naš vpliv na okolje.


Okoljsko ozaveščena steklenica

Vse naše plastenke so narejene iz 75 % reciklirane plastike brez BPA in 25 % bioplastike (popolnoma biološko razgradljive vrste plastike). Lahko jih tudi vrnete za vračilo denarja.

Prihodnost je zelena

Naša vizija za prihodnost je jasna: nadaljevati z inovacijami, ki nas bodo naredile še bolj trajnostne in učinkovite. Pri Juicefastu trajnost in kakovost nista le združljiva, ampak neločljiva.

S tem celostnim pristopom ne stremimo le k izboljšanju vašega osebnega zdravja in dobrega počutja, ampak tudi aktivno prispevamo k ohranjanju našega skupnega doma – Zemlje. Pri Juicefastu sta dobro počutje posameznikov in zdravje našega planeta globoko prepletena in to je dolgoročna zaveza, ki smo jo odločeni spoštovati.